Tuesday, 6 March 2012

lawatan di aviation college (admal college)

assalamualaikum semua...haa..bile korang tengok entry kat atas ney..mesti korang tertanya tanya kan...ape aviation college ney?? ha..ney la yang nak cite ney..aviation college ney college untuk jurutera kapal terbang...*wah3x.. tadi ktorang pergi melawat college 2..banyak maklumat yang ktorang dapat mengenai jurutera kapal terbang...bidang ney memang menarik..sesuai lar untuk orang yang nakkan gaji yang besar..!!hehehe..saya memang kagum dengan sorang abang ney (penceramah)..dia mula2 kerja sebagai aircraft engineer je then dye belaja slow2 sekarang dah pun jadi pilot..umur pun baru 29..haa...memang syok lah...hehe..kat sana pun ktorang sempat lagi snap picture..biaselah buad kenang-kenangan...

cik nin ku . .hihi <3






from left : cik nin ,me and huda




bakal2 pramugari  . . hehehehe . .
seorang jurutera bukan hanya tau main kapal terbang tapi tau jugak bahagian yang tdapat dlm k.terbang tsebut..
.
huhu..













5 comments:

  1. follow....kalau sudi, follow balik k

    ReplyDelete
  2. hahahaha....xku sngke ad gak org sudi msukkn gmbr kolej aq kt blog korang..huhuu..

    ReplyDelete
  3. sekarang dah jadi pramugari ke??soalan dari student last sem >_<

    ReplyDelete